T.V. Quiz 1

We are truly sorry because we didn't publish our quiz on 30/09/2012 as it was written on the blog. So the quiz will be published on Saturday, October 20, 2012
So there we go,

T.V. QUIZ
 
T.V. QUIZ is  a quiz which helps children and elders in participating in various competitions. So encourage us and gain knowledge.


T.V. QUIZ 1

1.The largest flower in the world is RAFFLESIA Which is the smallest flower in the world?

Ans: WOLFFIA

2.Which team won the ICC T20 WORLD CUP 2012?

Ans: WEST INDIES

3.Which is the highest waterfalls in the world?

Ans: ANGEL FALLS

4.Which is the largest fresh water lake in the world?

Ans: CASPIAN SEA

5.Who directed RIO (2011)?

Ans: CARLOS SALDANHA

6.Who invented vaccine for small pox?

Ans: EDWARD JENNER

7.Whose pen name is George Eliot/

Ans: MARY ANN EVANS

8.What is the other names of JAPAN?

Ans: THE LAND OF RISING SUN, NIPPON (The land of rising sun in japanese)







      

Popular Posts